Cím: 2490 Pusztaszabolcs, Hársfa u. 8.

magyar magyar  |  english english

Termény és inputanyag kereskedelem


Terménykereskedelmi üzletágunk jelenleg a legdinamikusabban fejlődő része cégünknek. Kezdetekben a kereskedelem alapját a saját megtermelt termény értékesítése adta. Az idők folyamán a velünk bérben műveltető, tőlünk szaktanácsot kérő termelők igényelték, hogy az ő terményüket is segítsünk értékesíteni. Újabban pedig már kifejezetten jelentős azon partnerek száma, akikkel tisztán kereskedelmi kapcsolatban állunk. Sikerünk fő alapja a szigorú pénzügyi fegyelem, mely abban mutatkozik meg, hogy a partnerek felé esedékes fizetési határidőket pontosan tartjuk. A pénzügyek terén nagy rugalmasságot tudunk biztosítani a termelők irányában – legyen az akár előleg fizetés, vagy bármi felmerülő egyedi igény. Fő terményeink az árpa, búza, repce, napraforgó és kukorica, ezen belül is az olajos növények és kukorica számítanak erősségünknek. Termelőink részére az elmúlt közel 20 évben mindig korrekt elszámolást biztosítottunk és számtalan egyedi igényt oldottunk meg, legyen az gyors szállítási határidő, raktározási probléma, vagy éppen átmeneti pénzügyi nehézség.

Kereskedelmi partnereink között egyaránt megtalálhatók magyar és külföldi cégek, közvetlen feldolgozók és kereskedők. Vevőink igényének megfelelően partnerek vagyunk kamionos, vasúti, vagy folyami áruszállítás kiszolgálásában. Pusztaszabolcsi vasútállomáson lehetőségünk van vagon rakáshoz helyet biztosítani.

Vevőink részére a telephelyünkön biztosítani tudjuk az ömlesztett termények Big Bag zsákos, vagy akár kisebb zsákos kiszerelését is. Igény esetén mag keverékek előállítását és csomagolását is tudjuk vállalni, ez utóbbit azonban csak hosszú távú együttműködés keretében biztosítjuk.

Inputanyag üzletágunk jelenleg induló stádiumban van. Jelenleg műtrágya, és vetőmag forgalmazással foglalkozunk. A növényvédőszer kereskedelem, illetve a halasztott fizetésű inputanyag kereskedelem beindítása folyamatban van.